Inspiration

Aktuel inspiration

Afviklet inspiration

Pep nemt din stil op

Uge XX

Du kan nemt forny garderoben med friske pasteller, trendy tern eller sporty sneakers lige nu. Der popper masser af nye farver og trends frem i butikkerne til mænd. Kom i Tarup Center og prøv dig frem.

Cool knægte med fart på

Uge XX

Drenge gider ikke altid med ud at shoppe. I Tarup Center kan I klare tøj og tilbehør fra top til tå hurtigt under ét tag. Vores butikker har mange friske bud på cool sko, tøj og fede ting til de kære knægte.

Sød boheme i kaki og gul

Uge XX

Kjoler med vidde er en af forårets trends. Du kan style en fyldig kjole i blød bohemestil med sandaler, funklende smykker og en sød hat. Du kan også give kjolen et afslappet look med sneakers og en enkel jakke.

Sødt til de seje piger

Uge XX

Friske farver, fede flæser, blomster og broderi. Forårstøjet til pigerne er fyldt med søde og seje detaljer. I Tarup Center kan både store og små piger blive klar til at springe ud i foråret i skønne farver.

Forår fuld af pasteller

Uge XX

To store farver lige nu er pastellilla og mint. Den lyse lilla er inspireret af syrener, som springer ud i foråret. Pasteller går fint sammen, men du kan også bryde dem med blå jeans, mønstre, beige og hvid.

Dolor sit amet

Consectetur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nibh nec ultrices sollicitudin enim orci et at nulla. Egestas pharetra dui ipsum urna.